Mozaïek door Jeanine Gerlofsma - Mozaiek Festival Oss
55
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-55,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Mozaïek door Jeanine Gerlofsma

Jeanine laat zich graag inspireren door de oude Romeinse mozaïeken, maar ook door het moderne mozaïekwerk van Niki de St. Phalle. Door haar klassieke opleiding (mozaïekrichting Stedelijke Academie – Antwerpen), raakt ze nog meer in de ban van de kunst van het oude ambacht.

Haar werk is niet onder één noemer te vangen. Afhankelijk van het thema en de opdracht werkt ze nu eens realistisch, dan weer meer decoratief. Regelmatig gebruikt ze zelfgevormde onderdelen van klei, en materialen zoals marmer, tegel, glas en stenen. Jeanine werkt doorgaans figuratief en haar stijl varieert van vrolijk tot ingetogen.

Vanuit haar atelier in De Gruyter Fabriek in Den Bosch werkt Jeanine in opdracht voor particulieren en bedrijven. Een zeer persoonlijke richting in haar werk zijn gedenkstenen, bezoek hiervoor de website:  www.mozaiekgedenkstenen.nl. Daarnaast geeft Jeanine langdurige cursussen om met de cursisten de “diepte” in te kunnen.

Website: www.mozaiekkamer.nl