Mozaïek door Antien Zuidberg - Mozaiek Festival Oss
390
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-390,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Mozaïek door Antien Zuidberg

De expressievorm van Antien is mozaïek , met zoveel mogelijk kleuren, vormen en materialen. Bij voorkeur in 3 dimensies, omdat de extra diepte dimensie nog meer expressiemogelijkheden met zich meebrengt.

Haar werk typeert zich door organische en natuurlijk vormen, en door gebruik te maken van combinaties van zeer diverse materialen en kleuren. Zo heeft ze weleens een mozaïek van suikerwerk gemaakt, erg spannend was dat, maar ook weinig duurzaam want het suiker werd snel ondoorzichtig dor omringende vocht uit de lucht.

De onderwerpen van haar mozaïeken zijn deels persoonlijk van aard, alsook vrolijk en speels. Het nieuwste materiaal waar zij mee werkt is beton: ze maakt nu zelf 3D beelden van beton om die vervolgens te mozaïeken. Het grote voordeel is dat deze beelden het hele jaar door buiten kunnen blijven staan, en echt een aanwinst en eye-catcher zijn voor de tuin.

Naast haar autonome werk helpt ze graag mee aan het ontwerp en de begeleiding van grote projecten met personeel voor bedrijven en groepen. Zie daarvoor een voorbeeld op mijn website onder “samenkunst” Website: www.sweetmosaics.nl